Leaderboard

01 May 2015

Short vacation to Melaka (A Famosa)


Assalamualaikum...
Bismillahirrahmanirrahim..


Okeh..ini adalah entri yang terperap dalam draft...lama menyepi daku lupa nak post...


Moga ada yang tak bosan nak baca kisah short vacation daku...
Maklum la..ada banyak entri...
Entri kali ni hari ke 2 yakni hari nak balik dah...
Sebelum check out pukul 12 thari, pepagi dah kuar cari breakfast..
Isi perut dulu sebelum jalan-jalan...


Kota peninggalan sejarah, A Famosa...


Kemain paksu diaorang ni posing..
Satu-satunya adik aku...
Bujang lagi weh...cepat-cepat aku suruh kawen...
Tapi takdak jodoh lagi katanya...


Time ni tak sesak sangat orang walaupun weekend..
Maybe bukan time cuti sekolah atau public holiday...


Pose dari kami 3 beranak...


Amsyar kalau ada paksu dia memang ok sangat la...
Kamceng sangat dua orang nie...


Boleh diharap jadi pengasuh ni...hahahaha...

Lepas ronda-ronda sekitar A Famosa..kami masuk ke Mahkota Parade...
Kasi rasa aircond sikit bila kat luar cuaca panas...
Jalan-jalan jamu mata..pastu terus ke hotel...nak check out dah...

Itu la serba sikit kisahnya....
Nama pun short vacay kan...








Mini Rage Face Happy Smiley