Leaderboard

31 March 2011

Mommy to be....

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Ilahi dgn kurniaan yg x terhingga ni...saat yg kami tggu...aku d sahkan akn menjadi ibu! akhirnya..termakbul impian aku & hubby...kebahagiaan yg xdpt aku ungkapkan....Sebenarnya aku tak expect pn akn pregnant..sbb stlh period aku lewat 21 hari br la aku check...mls nk check sbb sblm ni bl aku check asyik -ve ja....so, kali ni aku mls la nk harap apa2....tp dlm hati..xtau la nk kata kan...ada debaran jugak...Akhirnya...segalanya terjawab...test yg aku buat pd 26/2 menunjukkan "DOUBLE-LINE"...syukur! Tuhan dh dgr doa kami....tp yg lawak...hubby still tk percaya..katanya pegi check kt klinik dl..br confirm...hahahaha...

Ptg tu jugak..km berdua pn pegi la ke klinik...after test kali ke-2 mmg sah aku hamil...ingt lg doc ckp kat hubby aku..."tahniah...isteri encik mengandung" ayat cam dlm drama kat tv...hahahaha....usia kandungan aku waktu tu dh 6 minggu...& doc menjangkakan aku akn melahirkan baby sulung aku ni pd 20/10/2011....sehari sblm birthday hubby...kegembiraan berganda2 la hubby aku...baby kuar sehari sblm birthday dia...tp 4 sure baby akn lahir awal dr tarikh tu...takpe la...janji semuanya selamat...

Berita gembira aku kongsi dgn family kt kampung...alhamdulillah..skang ni aku kn jaga kandungan aku...takut apa2 jd...ari aku update post ni kandungan aku dh 11 minggu...excited nk jd ibu...hrp Tuhan permudahkan segalanya...amin....aku akn update perkembangan terkini dlm entry berikutnya.....

28 March 2011

Congrats to Puan Dayang....

"Selamat pengantin baru"
"Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat"

My simple wish to my bestfren...Puan Dayang..Sgt ralat coz tk dpt attend wedding dia...huhuhuhu...apa leh bt...kesihatan diri & baby harus d utamakan & also ada hal yg x dpt nk d elakkan..hubby kn kursus on that day...apapun...aku x sabo nk tgk gambo2 wedding diaorg..ngeh3...harus cantik kan? nama pn raja sehari...merah2 auwww gitu! but the photos from Ho's collection was very2 nice & marvellous! terasa nk nikah sekali lg plak....then amik gambo cenggitu..hikhikhik..berangan je! paling xsabo nk tggu u balik semenanjung nih....
Pasni tggu LIA kawen lak...hehehehehe....

07 March 2011

Byk nk story nih...

Finally....stlh hampir 2 bln menyepi diri dr update blog...arini tetiba ja aku jd rajin..siap tukar profile blog aku lg...hahahaha...bl dh rajin...apa pn xleh ckp..

Actually byk benda happen & of course la byk benda nk d storykan...tp, sabo ye...aku xleh la nk story semua dlm 1 masa ni...letih makcik! just nk bgtau...i'm back....to cik dayang, i dh update blog i nih....tp still under construction lg...

Rindu nk ber'blog'...tp tu la...wpun ms tu ada...tp sekadar dpt jenguk ja,...sgt malas nk update @ edit apa2 ok....apa leh buat...

Byk benda jd sepanjang 2 bln nih...ada yg best...ada jugak yg xbest..so kwn2..nantkan new entry psl story mory aku ni ya! just nk bg surprise ja....

see ya!







Mini Rage Face Happy Smiley