Leaderboard

21 October 2010

today is the day....

Its 21st oct today...wat is so special about this date? hurmmm..maybe bg org lain..alah..takde apa pn..just hari biasa..tp bg aku...21st october every year is very2 important....21st october adlh HARI LAHIR SUAMIKU....(skema ayt)!

To my husband..rafizee uzair...hepi birthday to u...May God bless u..I love u so much! Thanks 4 being a wonderful husband to me....(wpun husband aku xbc @ dgr apa yg aku tulih ni)..lantak la...

Semalam, tepat kui 12 just call @ wish bday...tak de yg special @ surprise yg romantik2 cam org lain buat sbb husband aku d tg malim...so..hanya ucapan birthday smbil di iringi lagu happy birthday je la...sedih jugak bl kenangkan dia sorg2 kt sana...tp nk buat mcm mana kan..hope @ wish 21st october 2011 we'll stay together...insyaallah..amin.

Surprise yg aku buat adlh send birthday kad tanpa pengetahuan suamiku...aku pos ke rumah sewa dia d tg malim...hehehe...(tu je yg termampu)..cant wait to see reaction suamiku...

p/s: tak sabar nk tggu birthday aku lak...hehehe...02.02.2011..jgn lupa ye kwn2... :-)

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley