Leaderboard

31 March 2011

Mommy to be....

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Ilahi dgn kurniaan yg x terhingga ni...saat yg kami tggu...aku d sahkan akn menjadi ibu! akhirnya..termakbul impian aku & hubby...kebahagiaan yg xdpt aku ungkapkan....Sebenarnya aku tak expect pn akn pregnant..sbb stlh period aku lewat 21 hari br la aku check...mls nk check sbb sblm ni bl aku check asyik -ve ja....so, kali ni aku mls la nk harap apa2....tp dlm hati..xtau la nk kata kan...ada debaran jugak...Akhirnya...segalanya terjawab...test yg aku buat pd 26/2 menunjukkan "DOUBLE-LINE"...syukur! Tuhan dh dgr doa kami....tp yg lawak...hubby still tk percaya..katanya pegi check kt klinik dl..br confirm...hahahaha...

Ptg tu jugak..km berdua pn pegi la ke klinik...after test kali ke-2 mmg sah aku hamil...ingt lg doc ckp kat hubby aku..."tahniah...isteri encik mengandung" ayat cam dlm drama kat tv...hahahaha....usia kandungan aku waktu tu dh 6 minggu...& doc menjangkakan aku akn melahirkan baby sulung aku ni pd 20/10/2011....sehari sblm birthday hubby...kegembiraan berganda2 la hubby aku...baby kuar sehari sblm birthday dia...tp 4 sure baby akn lahir awal dr tarikh tu...takpe la...janji semuanya selamat...

Berita gembira aku kongsi dgn family kt kampung...alhamdulillah..skang ni aku kn jaga kandungan aku...takut apa2 jd...ari aku update post ni kandungan aku dh 11 minggu...excited nk jd ibu...hrp Tuhan permudahkan segalanya...amin....aku akn update perkembangan terkini dlm entry berikutnya.....

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley