Leaderboard

08 January 2014

Amsyar dengan paksu...


Assalamualaikum...

Last week, 3 hari sebelum new year adik aku datang Ipoh seminggu...bawak mak dengan abah sekali... 3 malam kat umah kami & lagi 3 malam kat umah abang aku...ok la tu kan...bukan selalu mak abah nak mai lama-lama dok umah kami ni...selalu ada ja agenda diaorang...sibuk mengaji, meeting & kenduri kendara. Hehehehe....seronok gila kot mak abah ada kat umah...tambah lak ada adik aku pun ada...siap ambik cuti seminggu ok nak mai Ipoh....

Bila mak ada kat umah, hurrrmmm....2 kali time lunch harus zasssss lari balik makan kt umah....memang terbaik bak kata boboiboy tu...mak masak memang best lah...nasib la rumah dengan opis tak jauh mana....tima kasih mak :-) Amsyar memang suka la paksu dia ada....tok dgn wan apatah lagi...tapi dia lebih manja dengan paksu dia....

Ko tengok....paksu minta aiskrim dia bukan main lagi dia suap...
ibu minta, ala ciput je dapat...
Hahahahaha...


Balik dari taska sampai ja rumah nampak paksu mengekek-ngekek gelak...
Main apapun dengan paksu....


Outing kami pada hari Sabtu....jalan2 pekan Ipoh,
paksu p cari kasut futsal....
Plan pegi Jusco stesen 18 terpaksa cancel sb sampai je kena Q panjang...
ramai gila kot orang...terus pusing patah balik....


Ke mana ja mesti nak naik keta paksu...
Tak mau dah naik dengan ibu dengan papa...
Nak kasi ibu dgn papa dating eh Amsyar??
hehehehehe....



Ala buchuk2....
Time ni paksu, tok ngan wan nak balik kampung dah....
Sedih pulak tengok...
Nanti kita balik kampung ye Amsyar..
Jumpa paksu, tok, wan, kak long & mak ngah....

## Insyaallah, cuti thaipusam balik kampung....


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley