Leaderboard

28 September 2010

21 Oct. 2010....

Birthday incik suami...
Aku sedang berfikir-fikiran ni..nk bg hadiah apa utk incik suami ni...nk bt surprise apa kt incik suami ni..adoi...dl2 time cintan cintun...incik suami xkasi aku bg dia adiah2...membazir katanya..ckp sekadar wish.."selamat hari jadi"....baiknya incik suami...tp aku tekad...birthday incik suami kali ni..aku nk bt sesuatu...aku nk beli adiah (wpun xmahal @ xcantik)..tp bermakna..(still thinking adiah apa yg sesuai ni)....memandangkan 21/10 jatuh ari khamis..bkn weekend, aku terpaksa pk lg.. nk wat surprise camno? incik suami di sana..aku di sini..(klu dok sekali lain la kan)...takkan nk suruh incik suami trn KL lak...hurmmm...think2! xpa...msh ada ms lg..
1 lg..incik suami xmkn kek..dh sah2 la aku xleh sediakan kek time tu..(kek ngan birthday kn adik beradik..time birthday ja mest kn ada kek)..ni aku kn pk alternatif lain la...ganti kek..


3 comments:

  1. masak la makanan fav. dia, hadiah gak tu.. kek beli gak.. klu dia xnak ko pos kat aku.. ha2..

    ReplyDelete
  2. apa kata ~~~ raket baru! hehehe...

    ReplyDelete
  3. yatie: good idea...tp...rabak gak tuh..raket pn boleh tahan mahalnya..hehehe...
    jue: ko jauh sgt..camna nak pos

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley