Leaderboard

09 April 2014

Wordless Wednesday: On & Off


Assalamualaikum...


Lama menyepi...yes...nak kata lama sesangat tu xla...
Tapi hampir bersawang la blog ni...
Mood nak update memang ON & OFF...
Bila ON taip entri pastu biaq dalam draft lama-lama..Malaih nak publish...
Bila OFF pulak buka blog, baca blog orang then tutup...
Malaih nak update apa-apa...
Sedangkan ada je benda nak cerita...


Hurmm...tunggu la mood ON & OFF ni okey balik....

Bye....


2 comments:

  1. assalam..
    boleh ke komen kt sini? huhu..
    pasal kasut asyraf tu, saya beli kt JJ je awak..
    brand biase je tu..royal baby ke ape ntah..
    murah je..belas2 je kot harga dia..
    ishhh malu lah tanya pasal kasut yg tak seberapa tu..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. linda...thanks reply..hihi..mana2 pun boleh...ala, xde brand pn xpe..janji nampak comel.. :-)
      murahnya...selalu nmpk online mahal...

      Delete








Mini Rage Face Happy Smiley