Leaderboard

14 April 2012

Ceritera Cinta: Amsyar jln2 ke KL..

Dah lama nk story psl journey Amsyar ke KL nih...tp biasa la, asyek lupa...actually sbb dh lama so xingt la bila kejadian ini blaku...yg pasti dlm 2012 la..Amsyar ikut ke KL sbb ibu ada interview..nsb ibu ada interview kan? klu dak, tak tau la bl Amsyar nk jln2 ke KL...pendek crita, Amsyar sgt excited seperti dia tau nk pg jln jauh...dlm kete xmao tdo...asyek nk main ja. D sebabkan interview keesokan harinya, kami akn stay umah pakngah Amsyar d Kelana Jaya. Seronok Amsyar dpt jmpa abg haris, kak ariana & kak ariesya...

Wajah ceria & happy amsyar...

Amsyar jmpa kwn baik ibu...& adik sofea....my best friend @UIA...dpt jmpa kejap je sbb time tu dh nk malam..

Lps inteview, amsyar ikut ibu pg opis lama ibu @ UIA...jmpa kwn2 opis ibu...amsyar asyik kn gomoi ja...ada juga yg tkejut bl tgk ibu dh ada anak..hehehe

Sementara msh d KL, ibu bwk amsyar jln2 ke IKEA, The Curve & Ikano....jln2 je...xbeli apa pn..huhuhuh..sempat la snap 2-3 keping gambo...

Ari entri ni d update amsyar dh pn menjadi warga KL...hehehe..tp pasni amsyar dh xdok KL lg...amsyar jd org tg malim plak...nantikan ceritera cinta km d tg malim ye.. :-)





No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley