Leaderboard

31 July 2012

Bonus oh Bonus....

Assalamualaikum...


BONUS? Bg org GOMEN...op course setiap kali time nk raya ja mest tertunggu2 kan pengumuman bonus ni...bg aku, alhamdulillah la...hubby org gomen & dpt la merasa duit bonus nih..actually aku pn penah dpt bonus ni sewaktu jd org gomen dl...menyesal lak rsnya bl dh xjd org gomen nih...hua hua hua...

Bila nk raya, dah tentu2 la byk sgt duit yg nk di guna..nk beli itu..nk beli ini...duit raya lg...bg yg nak balik kg utk beraya, (mcm aku la), duit bonus ni sgt2 la membantu...lepas la duit minyak & tol...tp tu la, ckp2 utk duit minyak & tol p balik aja...tp utk bonus thn ni, hubby dh pn bgtau awai...separuh dr duit tu nk digunakan utk bayar ROAD TAX keta yg tetibal lak nk 'mati' time nk raya nih...hahaha..nada mcm xpuas ati aja kan..? mmg ada sikit rs xpuas hati sbb separuh dr 500 tu nk d guna bayor road tax...tp, kena la fikir jugak kan...klu x dibayor road tax tu lg susah...camna nk balik raya plak? hihi..maka dengan itu kena la terima dgn seadanya...hihihi...

Sekian entry pendek dr saya!~


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley