Leaderboard

14 September 2012

2 weeks & 1 day until Amsyar's 1st Birthday!!!

Assalamualaikum...



Hai...counting the days utk Amsyar 1st birthday!!!!! 

Really excited & cant wait! sebab??? xda sebab...sebab amsyar dh besar..dh setahun la...haishh..xsangka sungguh la anakanda amsyar dh setahun..pejam celik pejam celik kan..time flies so fast! tanya la ibu2 mana pn..mest bila ank msk setahun semua akn ckp xpercaya la...xsangka la...kan2? 

Mcm mak2 lain jugak..bila 1st Birthday ank mest la nk buat birthday party utk dia...kecik ke besar party tgk bajet la ye...aku pn ada la plan jgk...mcm2 dok main dlm fikiran ni...nk buat itu la..ini la...haishh! tp bl tgk kan keadaan bajet yg xberapa nk ok sikit ni..maybe buat kecik2 dl @ postpone ke hari raya haji...cadangnya mcm tu la...well, aku rancang je..Tuhan yg menentukan..rite???

Ada la plan kek mcm mana nk beli (bukan buat ok sbb aku xpandai buat kek & xda masa sgt)..kikiki...tp tu la, blom tempah pn lg sbb xtau nk buat kt mana... sebab 29hb tu jatuh pd hari Sabtu & amsyar berkongsi bulan kelahiran yg sama ngan mak aku (Tok Amsyar)..plan nk celebrate birthday amsyar sekali ngn tok dia la...means kami kena balik kg & tu masalah sikit sbb kos nk balik kg ni paham2 la kan...mmg kena ada bajet lebih sikit la...tgk la nnt mcm mana ye! 

Plan B...klu xdpt buat time 29hb ni maybe akn di postpone ke raya haji aje..senang sbb time tu mmg dh balik kg...xkisah la buat bila kan..janji ada kenangan utk amsyar time sambut 1st birthday dia...ala,party kecik2 je...buat mkn2, doa selamat & potong kek..udah le...

Ceritera Cinta: Apa yg penting bersyukur sbb usia ank semakin meningkat & sihat selalu...amin!


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley