Leaderboard

13 December 2012

Amsyar & TOLO PUSH CAR...

Assalamualaikum..


Lama lak rasanya xupdate kisah anak yg sorang ni...hehehe...bdk ni dh besar..dh setahun 2 bulan dh..alhamdulillah, seronok sgt tgk dia membesar depan mata....bila dh besar ni, koi cerdik la...lg best bila dh boleh berjalan ni...aduhai, mmg xmau didukung @ dipegang lgsg...nk berjalan aja...bukan apa, risau sbb dia br ja cekap sikit bjalan....kalau p mall @ kenduri2 tu..mmg kena kepung la...dia asyik berjalan sana sini...syok gamaknya dpt pusing2 sana sini...alahai anak...apa2 la asalkan happy... 

Baru2 ni sy ada la ternampak satu mainan ni..(actually dlm wish list jgk nk belikan utk Amsyar)..alhamdulillah, ada yg tgh bt promosi...& siap bg free delivery lg tau...tp, sblm apa2, kena tanya papa amsyar dulu la sblm gatai tgn nak click M2u tu...hehehe..lega, sbb papa Amsyar memberi keizinan...yes! so, sepantas kilat ibu bt pembayaran & transfer duit. Done! tggu aja la mainan tu smpai....

Ni la dia rupa Tolo Push Car tu..actually 2 in 1...samada nak ride @ walk....harga bg sy murah la...sbb mainan camni leh tahan gak la mahalnya klu beli kt luar...

Budah excited dpt mainan baru...dr dalam kotak lg dia dok ushar2..pok pek pok pek minta dibuka kan...tp tu la, bila dh buka, kena tggu lg...sbb tggu papa pasang dulu..lama jgk la...bila dh siap, ni la....terus naik....

Vroom...vroomm...sukanya dia....

hahahaha..excited sebentar cuma....bila dh boring camni la jadinya...dibiar kan aja di tepi....tp lps tu sambung main balik....

Eh? camno leh naik terbalik ni...alahai...salah la Amsyar....tp mcm tu la dia...terbalik cam tu pn jadi jugak..kira naik & leh tolak....hehehe....

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley