Leaderboard

28 December 2012

Bila Bosan.....

Assalamualaikum..


Arini cam bosan lak tetiba...xtau sbb apa...nk kata xda keja..ada ja..tp, entah lah! :-) So, bila bosan ni la keja nya..edit gambaq...pastu tepek kt FB...hahaha...tp edit biasa2 ja..sesedap mata memandang..edit la smpai bosan, pastu br nk buat kja balik...boleh mcm tu? 

Tatap lah gambar2 yg di edit ni....

Gambar Amsyar naik tren...kena masuk coin pastu bergerak la tren ni setempat & ada la bunyi2 (eh, cam la xtau)..Amsyar mmg klu dia nmpk keta2 boh coin ni dia jd excited semacam...hahaha...xpa la, layan kan aja. janji dia ok...

Ni gmbr amik semalam..time bosan (bosan lg) dok ngn anak...sementara tggu dia nak tidoq...suruh la dia buat aksi2 sebegini...bukan senang nk amik gambaq ank bujang sorang ni...tambah2 bila ada aksi muka2 dia camni...aishh..ank bujang sy memang mcm bapaknya...susah bl nk amik gambar dia...tp bapaknya lg susah rasanya...hehehe..yeke? ops! 

Ni gambar kami sekeluarga ari Khamis lps...kami bercuti sb Amsyar ada appointment dgn doktor @ GH...(nnt sy update psl appointment Amsyar dgn doktor)...so, lps jmpa doktor kami ke Ipoh Parade jalan2 cuci mata & cr makan :-) singgah Marrybrown je la...Amsyar pn nmpk excited sgt bila tgk dekorasi kt Marrybrown sb ada belon2 yg sgt colourful...budak tecik ni mmg suka belon...tu aksi dia tgk belon ats kepala dia...hahaha...macam2 la kamu anak...sy just makan chicken chop & papa amsyar order fish & chip...harus ke bgtau? hahaha...amsyar? amsyar mkn fish & chip share ngn papa....chicken chop ada sos pedas...xleh share...

Xingt bila snap picture ni..tp yg pasti ni pagi2 time nk anta amsyar ke nursery & sy nk pegi keja..cer tgk mata kami dua beranak yg sepet...biasa la, pagi2 mmg camtu la...ni sementara tggu enjin keta pns...amsyar mcm dia la...pyh nk dpt snap picture yg ok...ni pn gmbr dia tgk ke mana tah...

Sekian edit gambar...nk sambung buat keja :-)

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley