Leaderboard

15 August 2012

I love K.I.M !!


Assalamualaikum...


Mood nk update blog sama naik dgn mood nak raya...xnyempat2 ada je nak di update...hahaha..

Kali ni nk story psl satu group kat FB nih...Kumpulan Ibu Menyusu @ KIM...group ni khas utk ibu2 yg menyusukan anak shj ok! mmg best group ni & yg paling penting ada ilmu di dalamnya...dr tak tau apa2...jd tau..dr confius ttg sesuatu, terus dpt kepastian...kan bagus tu...alhamdulillah, sepanjang menyusukan Amsyar, KIM ni byk membantu sbg rujukan, panduan & yg paling penting dpt ilmu ttg penyusuan baby secara ekslusif..mmg tak rugi join group ni uols...

Sebagai ibu muda (muda ke), yg 1st time nk menyusukan baby, mest tercari2 info psl penyusuan, psl penyimpanan EBM, psl apa yg xboleh...apa yg boleh time menyusukan mmg KIM ni terbaek la selain google kat internet...sbb senang kat FB je...& admin mmg bagus..perkara2 yg OOT (Out of Topic) mmg xde langsung..xde la menyemak kan...semua psl topik2 penyusuan je...Member mmg dh ramai & kadang2 ada perjumpaan antara ibu2..mmg best..dpt kenal2 & tukar pendapat...


Logo KIM & car sticker.. dh beli tp lom tampal kat kete lg..hehehe...i support KIM ok!

Ceritera cinta: Moga dipermudahkan utk menyusukan Amsyar sampai 2 thn.. :-)

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley