Leaderboard

29 August 2012

Happy 11months Rafieq Amsyar!


Assalamualaikum...


Arini 29 Ogos 2012...ada apa dgn tarikh ni ya? hurrmm...arini adalah hari anakanda amsyar genap 11 bulan...dh besar kan? sebulan lg cukup setahun...oh! mcm xpercaya, amsyar dh nk setahun... (mmg xpercaya)..sbb rs cam br ja semalam tahan sakit nk melahirkan dia...sedar2 sebulan lg dh nak setahun...alhamdulillah, hari2 yg di lalui bsama amsyar sebagai ibu sangat membahagiakan! berpisah sat pn dh rindu gila...tiap2 mlm time dia tidoq suka sgt cium2 byk kali...tenung wajah si anak smbil berdoa semoga si anak membesar dgn sihat, jadi ank yg baik & soleh, jadi anak yg mendengar kata....& part paling best, bila dia bgun tdo!!! senyum je bila nmpk ibu dia...part ni mmg heaven! xleh nk dpt kat mana2...rs cam mls nk berpisah..tp, itu la kn..kena keja pn sbb nk cr rezeki utk anak juga...

Amsyar skang ni aktif sgt2...mmg xmau dok diam..klu pegang pn dia xmau..nak bebas..nk merangkak, memanjat, mcm2 la...klu dukung dia, mula la buat lembik bdn...tanda nk di lepaskan...nk bebas...uish, mmg advanture la nk mengejar dia sana sini...tu xleh bjalan lg tu...dh leh bjalan siap la...lg jenuh la nk kepung..tp apapun dia, ibu ttp happy lihat perkembangan ank ibu ni...

Doa ibu utk amsyar, jadi lah ank yg mendengar kata, ank yg soleh & yg penting sihat2 selalu...ibu & papa sayang amsyar sangat2... (mcm la amsyar boleh baca)...


ceritera cinta: tgh berkira2 nk buat amsyar 1st birthday party kat kg...nk celebrate birthday amsyar ngan tok yg sama bulan dgn amsyar..hrp di permudahkan....

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley