Leaderboard

10 November 2014

Pregnancy Journey: 38 weeks...


Assalamualaikum...


Quick update di pagi hari Isnin...
Alhamdulillah... minggu ni dah masuk 38 weeks...
Belum ada apa-apa tanda nak bersalin lagi...
Rasa macam lambat je lagi nak bersalin...
Mungkin adik Amsyar ni keluar lambat...
Esok last check up di Ipoh...
Lepas ni kalau belum bersalin, akan sambung check up di Alor Star..
So, esok kita tengok apa doktor nak cakap...


Plan tu odw balik kampung nanti nak singgah Penang..
Nak ke Toy Museum & Trick Art Museum tu...
Hahahaha.... Since rasa cam tak ada apa-apa tanda lagi... 
Boleh kot main redah...
Confident je kan...
Tapi still kena get ready la...


Ini minggu last kerja...
Ya... tak sabar nak balik kampung & bercuti...
Macam malas jugak nak msk opis...
Haishhh... no no no...
Say no to malas-malas ok...


Ok la...nak sambung buat keja...
Cakap pun dah merapu melalut ke sana sini...


1 comment:








Mini Rage Face Happy Smiley