Leaderboard

25 February 2015

Sweet Cherry Carseat from LAZADA....

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


Memang tengah mencari carseat yang murah2 untuk adik Raisha Amani...
Pegi kedai sana, kedai sini semuanya RM200 ke atas...
Bajet nak cari yang RM200 ke bawah je...
Mahalnya carseat sekarang ni kan...semua benda pun mahal...bukan carseat ja...
So, terbuka Lazada & terjumpa carseat yang super duper murah...
Terus beli la...tunggu lagi kan...kang sold out terus frust tak sudah...


Jeng jeng...ini lah dia...ok la...walaupun nak cari kaler merah...tapi tinggal grey je...
Kira ok la...dari takde kan..kaler tak penting pun...
Harga asal adalah RM 199.00...less 25%...jadilah RM 148.50...
Thanks Lia tolong oderkan...


Ni ha sampai kat opis kelmarin....aku bajet diaorang pos dalam kotak la...
Sekali diaorang wrap camni...nasib boss tak nampak oi...
Sembunyi bawah meja cepat2...



Yang empunya carseat dah rasmi...
Seronok nampak...asyik nak gigit ja tali tu..
Tapi kan...aku nampak cam besaq sangat pulak carseat ni bila Amani duduk...
Ye la..Amani tu besaq mana aja pun... hahahaha...
Kira dia besaq sikit ngam la dengan dia....
Since Amani tak boleh duduk lagi, carseat ni boleh adjust utk cam baring tu..(standard semua carseat boleh adjust la kan)
Abang Amsyar pun boleh guna memandangkan muat sampai 18kg...

Sesapa yang nak cari carseat murah @ benda2 lain jengukla LAZADA yea...Hahaha...
Tengah ada sale sekarang nie....

http://www.lazada.com.my/




4 comments:

  1. Wow. Beli kt lazada. Tak pernah soping kat situ. Hihihi. Tak Awai bebeno pun bg adik dok dlm tu. Baby seat dah x muat ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. situ je ada yang murah...hahaha...carrier seat dah xmuat...kesian tgk dduk terperosok je dlm carrier seat tu...

      Delete
  2. most welcome dear! hehehe.. wahh pantas update nye! but me SUPERRRR-DUPERR EXCITEDDD... will update too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus pantas sebelum mood nak update ilang...hahahaha

      Delete








Mini Rage Face Happy Smiley