Leaderboard

07 October 2015

Rafieq Amsyar 4 tahun 8 hari

Bismilahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


Kelmarin update cerita si adik...
Arini nak kena update cerita si abang pulak...
Nasib baru 2 orang anak...hehehe...
Alhamdulillah...Amsyar genap 4 tahun 29 September lepas...
Tahun depan dah 5 tahun..pastu 6 tahun..pastu masuk darjah 1...
Cepatnya masa berlalu...ibu harap ibu akan sentiasa ada untuk lihat anak ibu ni membesar...


Sejak masuk sekolah, alhamdulillah...
Dah boleh baca Al-Fatihah, doa-doa harian...
Dah nak start membaca pulak lepas ni...
Moga anak ibu terus istiqamah...
Bila tanya dia besar nanti Amsyar nak jadi apa...
Dia jawab, Amsyar nak jadi PILOT...
Nak bawak kapal terbang...
Masih lagi menjadi peminat tegar Ultraman, Power Rangers...hahaha...
Dah pandai okey pilih sendiri nak pakai baju apa...


Sejak ada adik, nampak dia penyayang...nampak dia sayang adik...
Cuma...tak reti nak sayang adik lemah lembut...hahaha...
Suka jugak kacau adik...mengusik adik...
Anak manja lagi ni...sensitif pun iye jugak...
Tak boleh marah sikit...mesti dia sedih...tinggi suara pun tak boleh jugak...


Peminat tegar nasi goreng planta ibu...hehehe..
Sampai makan kat kedai pun nak order nasi goreng planta... :-)
Alhamdulillah, bab makan tak cerewet...semua dia makan...


Jadi anak yang soleh ye abang....
Jadi anak yang mampu mendoakan ibu & papa suatu hari nanti..
Jadi abang yang baik untuk adik...


Yes...ibu akan cuba untuk menjadi yang terbaik!!

1 comment:








Mini Rage Face Happy Smiley