Leaderboard

06 February 2014

Happy Birthday to me...


Assalamualaikum...



02 Februari 2014

Happy 31st birthday to me...    
Semoga dirahmati, dikurniakan kesihatan yang baik, 
dimurahkan rezeki & sejahtera bsama insan tersayang...


Ha...kau hado? wish untuk diri sendiri...hehehe...
Lupa oi birthday sendiri...
Ish ish ish,..mula-mula ingat...tp pastu lupa...
Papa Amsyar wish koi 1215 baru teringat...
Actually time tu dekat Melaka...memang xdan la nak ingat birthday sendiri...
Maklum la...tgh syok bercuti..


Hahahaha..tapi birthday tahun ni cam best sikit sebab pegi bercuti ke Melaka...
Takpe la takde potong kek pun....eh, mcm sebelum ni ada pulak kan...
Dah tua-tua ni tak pyh la nak verangan potong kek bagai...


Dah masuk 31 umur aku tahun ni... (feeling macam umur 21 la).. hahaha...tak sesuai tau..
Alhamdulillah...masih diberi kesempatan untuk bernafas,
Masih diberi peluang untuk bersama insan tersayang,
Tiada apa yang lebih penting melainkan dengan ucapan syukur alhamdulillah...
Usia masih panjang..tahun depan wallahualam....sapa tau kan? 
Apapun, aku harap dengan pertambahan umur setahun lagi ni menjadikan aku seorang isteri yang solehah, seorang ibu yang baik untuk Rafieq Amsyar & adik2 nanti (insyaallah),
seorang anak yang taat kpd mak & abah.....& seorang hambaNya yang bertakwa...
InsyaAllah....semoga Allah permudahkan semuanya...


Alhamdulillah...
Wajah kesayangan hamba...
My small happy family...


3 comments:

  1. EH! Blog chanteeeekkkkk~!

    EH Lagi~! Happy birthday~!

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! tenkiu...tp blog msh under construction lg...xsiap lg...

      eh!! tenkiu2...

      Delete








Mini Rage Face Happy Smiley