Leaderboard

14 March 2014

My Pinky Nike...


Assalamualaikum...

Got parcel today!! Surprise sebab memang takda shopping online pun...
Tengok sender, yes!!! Dah sampai...
Thanks Erin...sebab poskan kasut kesayangan k.as...
And sorry sebab always bother you & keep asking bila nak pos kasut...


Yeah...my pinky nike!
Tapi sebab dah lama xpakai xguna, kaler pink tu dah hilang sikit..
Dah pudar...
Tapi xkisah as long as kasut tu masih elok...
Sebab apa pinky? Hahahaha..
Sedangkan aku bukan minat pink pun..
Kisahnya time nak beli satu kaler ni je ado...
Pastu dah tak sempat nak pegi tengok kedai lain...
So, pink pun pink la kan...
Aku sayang kasut ni....beli dengan duit sendiri (time tu baru keja la)


Last pakai kasut ni 2009 time Sukan IPT kat Terengganu..
Hah...lama kan? Pas tu guna time-time lapang je..
Then bila dah pindah sana sini...terus kasut ni tak tau letak mana..
Nasib baik Erin simpankan....

So, bila dah dpt kasut balik ni kena la start berjogging balik....
Elok la tu..badan pun dah mengembang ni...Hahahaha....
Nak main netball balik memang tak dapat la kan....Huuuuuuwa....missed netball so much!!!
Ada sesapa nak ajak main tak? 


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley