Leaderboard

19 June 2014

Rafieq Amsyar: Cerita di Taska Ukail...


Assalamualaikum...

Rasanya aku tak pernah cerita pasal Amsyar kat taska kan? Kalau ada sipi-sipi aje kot...
Amsyar masuk taska ni since dia umor 8-9 bulan macam tu...tak pandai berjalan lagi time tu...
Actually taska ni taska biras aku...
dia offer suruh hantar Amsyar since kami balik pindah dok Ipoh dulu...
Walau taska biras pun...kami tetap bayor...hehehe...

Sampai la sekarang umur nak 3 tahun Amsyar masih setia di situ...dulu pernah jugak nak tukar dia masuk taska lain...Tapi, pikir2 balik, nanti la...tunggu 4 tahun terus hantar masuk tadika....





Gambar dari FB Taska Ukail
Taska Ukail ni dekat Taman Tasek Mutiara, Ipoh..
Kalau nk tanya apa-apa boleh la contact pengusaha taska ye.. 
Puan Wirda 019-5905064 (promote sikit disitu...hehehe)


Aktiviti kat taska...
Cikgu kata air liur je keluar lebih...hahahaa...
tapi cantik jugak Amsyar buat....


Aktiviti tampal-tampal.....


Buat rabbit pulak...
rabbit Amsyar kaler merah tu...atas sekali...terbalik pulak...

Banyak dah aktiviti sekarang...buat gitar la...patung la...swimming, tanam tauge dalam pasu....tapi cikgu tak sempat nak wassup gambaq...hahaha...


** Tercari-cari tadika yang sesuai untuk Amsyar...takpe..banyak masa lg...

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley