Leaderboard

07 July 2014

Ikan Siakap 3 Rasa....


Assalamualaikum...


Salam 9 Ramadhan...
Seminggu lebih sudah kita berpuasa..
Cepatnya masa berlalu kan?


Pi TESCO Sabtu lepas pun dah berkumandang lagu raya...
Ohoi...suasana nak raya mai dah oi..


Ni nak cerita pasal kisah ikan siakap 3 rasa...
Tapi bukan nak share resipi ye...
Ni nak share kisah mengidam...
Mengidam bukan main kata ko...
Nasib senang nak cari..
Tapi senang tak senang pun...seminggu lebih jugak la mengidamnya...
Lastly...Jumaat lepas dapat makan...Alhamdulillah....
Bukan xboleh nak masak sendiri ikan siakap tu..
Tapi mengidam nak makan luar jgak...
Mengada-ngada ke nama nya tu?
Hahahaha....sekali sekala apa salahnya kan?
Bukan hari-hari pun...


Pas keja terus zass ke kedai & terus order..
Senang nanti...Boleh balik rumah, mandi, solat & rehat2 sekejap kan...
Restoran pilihan yang dekat rumah ja..
Restoran Sri Gunung..selalu makan sini...
Boleh tahan la makanan dia...

Ini menu utamanya...
Ikan Siakap 3 Rasa...
Ambik size yang paling kecik...


Additional menu...telur dadar, sup daging & air epal satu jag...
Kurma & sambal belacan tu dia bagi free..
Sedap ooo sambal belacan..
Ops!! Kurang pahala puasa kang...


Dia makan dulu...
Rafieq Amsyar & ibu...


Big boss....


Kami sampai dalam pukul 7.20 macam tu...
Sampai ja makanan yang kami order dah tersedia atas meja...
Orang pun tak ramai sangat....Kira ok la...
Harga pun boleh tahan...RM 48 untuk kami 3 beranak makan...
Ok la kan...sekali sekala...
hehehehe....lepas ni nak mengidam apa pulak tak tau la...
Jangan mengidam yang bukan-bukan sudah....



** Jangan marah ye upload gambar makan2 ni....

1 comment:








Mini Rage Face Happy Smiley