Leaderboard

14 August 2015

Beraya + kenduri kawen di Langkawi...

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


Masih lagi cerita berhari raya...
Seminggu lepas raya, kami ke Langkawi sebab cousin As kawen
Seronok sebab dah lama sangat tak balik Langkawi...
Nak tunggu saja-saja balik memang tak la...ada kenduri kendara ni, memang ini la peluang nak balik jumpa sedara mara...
Kali ketiga bagi Amsyar dan kali pertama bagi Amani balik Langkawi...


Selamat sampai ..welcome to Langkawi...hahahaha...

Kampung abah dekat Padang Matsirat...
Dekat dengan airport...
Adik beradik abah semua kat situ..cuma abah je yang berhijrah & stay dekat Aloq Staq...


Sampai je terus check in hotel & petang tu kami berjalan-jalan amik angin tepi pantai...
Makan bihun sup, cendol, laksa tepi pantai..memang syiok weh....


Mak As... muka sama kan? hehehehe...


hahahaha..bab bergambaq serah kat kami...
Layan angin pantai petang-petang memang best...

Esoknya kenduri rumah pakcik...
Anak lelakinya kawen..
Buat kecik-kecik je...

Ini lah pakcik...adik abah...
Yang best tu...nama sama dua beradik...
Abah dgn pakcik nama Hashim...
Yang sebelah pakcik tu kakak abah...

Pengantin yang dirai...wife nya orang KL...

Ni semua sepupu, sepapat, dua pupu...hihihi...






Keluarga besar kami...
Keluarga 'K'


5 comments:

  1. lama dah tak jenjalan ke langkawi...meriah yer dapat berkumpul dengan family camtu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kak nad...sekali dpt berkumpul..memang gavoc..hehehe...

      Delete
  2. Meriahnya...tiba2 rindu nak g jalan2 kat langkawi

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..bila dpt berkumpul camni mmg meriah...

      Delete








Mini Rage Face Happy Smiley