Leaderboard

18 October 2012

Minggu ini....macam2 aktiviti...

Assalamualaikum...

Morning...awal kan sy update blog sy harini? hehehe...arini dh ari Khamis...esok dh Jumaat...cpt betoi kan masa berlalu....tp hari Jumaat adalah hari yg di tunggu setiap minggu....tp minggu ni lg best sbb byk benda akn berlaku..Insyaallah...

Al kisahnya, minggu ni Paksu Amsyar (adik sy) ada game futsal kt Ipoh...kat Stadium Indera Mulia..dia wakil team MAKSAK KEDAH...so, mmg sabtu & ahad ni kami akn berkampung di stadium aje la...jd penyokong tegar! wish u all the best paksu & team Kedah! 

Malam ni plak abg saya adakan jamuan makan kt umah dia utk team Futsal Kedah..pas keja nnt kami dua beranak aje la pegi sana...Papa Amsyar esok br blik...maybe akn tido di rumah abg sbb xberani nk drive mlm2 dgn Amsyar saja...takut apa2 jadi....

Paling best...minggu ni yakni ari Ahad adalah harijadi Papa Amsyar!!! Omg...serius sy xingt lgsg...21/10 adalah ari Ahad...isk isk isk...camna la boleh lupa sekejap birthday Papa Amsyar ni...tp nasib baik la, arini ingat..buatnya ari Ahad tu br nk ingat....kesian kan....tp xde la nk celebrate apa2..sbb Papa Amsyar pn mmg xsuka nk celebrate nih....tp ttp akn ada surprise dr Amsyar & Ibu...

Di beritakan juga, Kedai Upin Ipin akn di buka di Mydin Meru...of course akn ada si maskot Upin & Ipin tu nnt...teringin jg nk bwk Amsyar ke sana...dia kn minat jugak kat Upin Ipin ni....hope dpt amik gambar pn jadi la...tp tgk la keadaan mcm mana..sbb Papa Amsyar kata akn pergi bila free sbb kami kn nk pegi tgk paksu main futsal...tp klu xpegi pn xpe....lgpun dh mest ramai gila la org nnt....

Again, minggu ni juga kami akn cr masa utk meronda2 di sekitar taman2 utk mencari umah...kena cr jgk smpai jumpa..huhuhuhu....

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley