Leaderboard

24 March 2015

Iklan Kekosongan Jawatan di SPA Perak 2015


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum...


Moh anak Perak yang rasa nak berkhidmat di negeri Perak moh ler memohon...(tetiba pelat cakap perak pulak teman ni)
Yang bukan anak perak yakni no. i/c bukan 08 macam teman ni, kalau rasa nak pohon boleh ler try...tp teman rasa macam susah la sikit nak dapat..sebab keutamaan diberi kepada anak Perak sahaja...
Akan tetapi, nak mencuba tak salah, kalau dapat rezeki la namanya tu kan...
Haissshhh...lawak aih cakap Perak ni..tak reti aku...

Kisahnya....ada kekosongan jawatan untuk papa...teruih aku suruh apply cepat-cepat..
Mana la tau kan...ada rezeki kali ni..dapat la pindah balik Ipoh...
Susah sangat nak dapat pindah balik Ipoh nie..
Semoga impian ini akan tercapai...InsyaALLAH...
Korang tolong doakan eh... 




Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berkelayakan untuk memohon kekosongan jawatan dalam perkhidmatan awam negeri Perak seperti berikut:

1. Pegawai Syariah
2. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan
3. Penolong Jurutera (Awam)
4. Penolong Juruukur Bahan
5. Penolong Pegawai Belia dan Sukan
6. Jurubahasa
7. Pembantu Syariah
8. Penjaga Jentera Eletrik
9. Pembantu Laut
10. Juruteknik Komputer
11. Pembantu Setiausaha Pejabat
12. Pembantu Kemahiran
13. Pemandu Kenderaan
14. Pengawal Keselamatan (Lelaki Sahaja)

Tarikh tutup permohonan adalah pada atau sebelum 10 April 2015.

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web SPA Perak ni ye :-)



Semoga ada rezeki untuk kami sekeluarga kali ini....amin ya rabbal alamin...

5 comments:

  1. Aamiin.

    Tapi tak pe.. Sat je lagi nak pindah sana..

    Tanjung Malim pun dalam Perak jugak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...
      tp kalau tetiba dpt ipoh & time tu kami dh pindah ke t.malim kena la berpindah semula ke sini..hehehe..
      apapun, yang pasti nak cepat2 blah dr opis...sakit ati & tension!!!!

      Delete
  2. sakit hati dan tension? sian (simpati) byk kan bersabaq no. he he he. lawa header baru. buat sendiri ke? puan lagi. ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha la...sabaq la ni...sabaq utk tempoh sebulan lg... hahaha..
      hajat hati nak buat sendiri..tp tak reti..hahaha..ni orang buatkan...bayar sikit la...hihihi...
      mesti la puan...baru ada kelas gitu :-p

      Delete
  3. hari ini dah 1.4 dah hantar itu 'surat' ke?

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley