Leaderboard

12 March 2015

Raisha Amani dah meniarap!!


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum...


Dah meniarap dah anak dara den yang sorang ni...
Sejak meniarap ni memang tak boleh letak bawah...
Asyik nak pusing meniarap ja...hehehe...
Nak pakaikan pampers pun dah mencabar sekarang ni...
Orang kata, cepatnya dah meniarap...
Entah la..aku pun tak sure umoq berapa yang sesuai...
Eh...ada ka umoq yang sesuai nak meniarap ni...
Rasanya tak kot...ada baby yang cepat & ada yang lambat...
Kira kalau time 3 bulan dah meniarap ni orang kata cepat la...
Okey....tak kisah la cepat @ lambat kan....






Abang pun nak jugak meniarap macam adik :-)

2 comments:

  1. Alhamdulillah dah meniarap ye!. Tak pe x pelik sangat kot! yang pelik kalau baru 3 bulan boleh jalan dan berlari tue memang pelik. ha ha ha.

    ReplyDelete
  2. betoi2/...hehehe...xkisah asalkan dia sihat sentiasa :-)

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley