Leaderboard

30 March 2015

Hari Sukan Tadika Ceria Emas


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum...

Sabtu lepas 28/3/15 hari sukan tadika Amsyar...
Pes time mak ni nak attend hari sukan anak...
Terus feeling dah besor anak mak ni...
Tu belum anak masuk sekolah rendah lgi tu...
Hahahaha..over mak Amsyar ni...
Tapi, semua mak-mak macam tu kan?


Okey...sukan start 8.00 pagi...7.40 budak-budak dah kena ada sana...
Start lambat kang pukul berapa nak habis..panas lagi kan...
Amsyar baru 4 tahun...so, masuk acara susun telur atas papan ja..
Dengan acara lumba lari pelajar lelaki...

Dimulakan dengan bacaan doa..


Opening sports day Tadika Ceria Emas


Hadiah-hadiah yang menanti pemenang..

With my boy...umah hijau.. comel je..teringat zaman sukan sekolah dulu-dulu..


Bergambar sefamily pulak...macam biasa la adik Amani tu..buat hal sendiri..

Dengan kawan-kawan..

Acara lumba lari lelaki.. tengok Amsyar tu..paling kanan ujung sekali...kecik je nampak...hehehe..lawan lari dengan abang 5 & 6 tahun...

Lari laju-laju...

Penat lari kita minum dulu...

hehehe..cute je kawan Amsyar ni...ni acara susun telur atas papan...

Acara tiup tepung cari gula-gula..


Acara penyampaian hadiah..ok la tu dapat hadiah bekas air.. :-)


 

Dapat hadiah bergambar ramai-ramai...


Markah keseluruhan..rumah hijau dapat no last sekali la...hehehe...
Next year cuba lagi..
 
Hahahha..ni acara untuk bapa-bapa sekalian..
Kena tutup mata, pastu berlari ke depan cari anak masing-masing...
Melilau la mencari anak masing-masing... 


Ni pulak acara untuk mak+bapak+anak (1 family gitu)..
Kaki diikat antara mak, anak & bapak..
Pastu lari la sapa cepat sampai ke garisan penamat..

Cikgu-cikgu



Acara penutup...persembahan dari kanak-kanak Tadika Ceria Emas...
Lagu tu yang best tu :-)


1 comment:

  1. wah! amsyar 4 tahun dah tunjuk bakat jadi pelari sekolah macam dia ye.

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley