Leaderboard

19 August 2013

Contest: Family Potret Raya


Assalamualaikum....


 Family Potret Raya

Nak cuba nasib jugak la join contest Mak Icha ni. Mana la tau kan...ada rejeki Amsyar sempena nak ke beseday 2 tahun ni, dapat duit raya dari adik Icha...leh tambah duit tabung lagi! hewhewhew...So, inilah potret raya kami untuk tahun ni. Ni la satu-satunya gambar keluarga kecil kami yang lengkap..ada mak, ada pak & ada anak...hihihi...

Jom join contest ni ramai-ramai....nak join click kat link atas tu tau...sambil suka-suka kalau ada rejeki dapat la duit raya untuk anak... :-) 


2 comments:

  1. selamat hari raya..

    selamat dtg ke dunia blogging... kirim salam kat mak fizi yer.. lama x jumpa maknya.. ckp kat zoyah yg kerja BTPN perak kirim salam

    ReplyDelete
  2. kak zoyah,

    selamat hari raya...insyaallah, nanti saya sampaikan salam...

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley