Leaderboard

08 November 2013

Edisi Rajin: Makaroni with Carbonara Sauce


Assalamualaikum...


Haritu tengok blog MAMA FAYEL update resipi sos carbonara....
macam menarik untuk dicuba...Apa lagi...balik umah malam tu try buat & makan dengan makaroni sebab spagethi xda dlm stock...makaroni pun ok...sedap mcm tu jugak...cuma kurang pekat sikit kuah aku buat...pastu xletak cheese pun sebab xda stock...hahaha...tak letak cheese pun tetap ada rasa lemak dari fresh milk....kiranya semua ni buat ikut stock apa yang ada ja...Kira ubahsuai sikit dari resipi Mama Fayel....Apapun, thanks Mama Fayel sebab share resipi yang sedap, senang & ringkas ni...

Moh layan gambar....






Sapa nak try resipi sila ke blog MAMA FAYEL ok....


2 comments:

  1. Wahhh rajin. Arissa kalau bab2 western kena ayah nya masak sebab mak nyer fail bab western. Agaga.

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley