Leaderboard

11 March 2013

Amsyar main sorang2....xde teman.

Assalamualaikum...

Tgk tajuk entri diatas ye....itu adalah tajuk yang di post kt FB hari minggu sudah bsama sekeping gambar. Gambar Amsyar tgh naik car Tolo dia....

Ini gambar tersebut...

Saja nak crita pasal komen2 yang telah diberi pabila gambar ni dah berada di FB. Korang agak2 apa ye? hurmm...pd mulanya mmg dh agak akn ada yg komen sebegini....tp xkisah la....Bila sy post Amsyar main sorang2, xde teman...ada yang beri komen: 

"Amsyar nak adik...boleh teman main"

Mmg dah agak akn ada komen sebegitu. Sabar aja la...apa yang boleh cakap, Tuhan belum bagi kami rezeki untuk bagi Amsyar adik. In sha Allah, klu ada kami terima.

## Allah knows better...


2 comments:

  1. wow! dah tak plan dah la ni. ;) tak sabar nak tunggu gud news! chaiyok chaiyok! :D

    ReplyDelete
  2. puan yatie....masih plan...hehe :-P

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley