Leaderboard

13 March 2013

Cerita pagi tadi...

Assalamualaikum...

Cerita pagi tadi tapi petang baru sempat nak update. Arini ngn semalam mcm bizi sikit. 

Ni kisah pagi tadi yang buat sy rasa cam horey happy yabeda bedu sangat2...For the first time, dikala usianya setahun 6 bulan Amsyar call me BU (singkatan IBU la)...sblm ni bila disuruh baru dia nak sebut. Tu pun jenuh sb dia lebih suka menyebut PAPA...hampa je sy ni bila setiap kali suruh panggil ibu, confirm cepat je dia sebut papa. Tapi, yang kali ni dia panggil sendiri tanpa disuruh @ diajar. Harus la ibu ni rasa seronok kan. Touching sebentar ibu dikala itu wahai anak! Sayang kamu berkali2. Punca dia panggil BU hanya nak tunjukkan saya yang dia telah tumpahkan susu dkt slide tmpt dia main tuh. Beria panggil BU BU byk kali smbil tunjuk hasil kerja dia. Nak marah pun dah xjadi tau! Wish to hear the word BU again and again after this. Hihihihi......

## Amsyar dh semakin bijak berbicara sekarang ni. Merajuk pun dh pandai. 

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley