Leaderboard

05 March 2013

Mini playground @ home...

Assalamualaikum..

Dilanda mood yg tersangat2 malas nk update blog. Best je baca blog org lain yg update mcm2...

Sebab nk jugak update di kala xdak idea, xdak mood...just leh share story psai Amsyar yg skang dh ada mini playground kt umah. Cer tgk gambaq kat bawah ni...

v
v
v
v


Ha, ni la dia. mini playground Amsyar...eh? xde la nak beli....mahai bebenor klu beli. Ni adalah slide abg twin sepupu amsyar tu (anak abang saya) diaorg dh xde guna slide ni dh memandangkan masing2 dh besar...so, abg saya bagi la kat Amsyar...ok gak tu..ada benda budak tecik ni nak main kt umah bila dia bosan. Hah, mmg....blik je dr taska, masuk2 umah terus meluru ke slide, dh pandai panjat tangga sendiri, pastu bukan main lagi bila bjaya panjat tangga, siap berdiri pulak....pastu bru nak duduk..pastu baru slide gedeboshhh turun ke bwh...suka bebenor. 

Suka memang la suka, tp kena pantau bdk kecik ni...xleh dibiar main slide ni sorg2..kang ada lebam kat mana2 lak sb jatuh...aisyyy..minta dijauhkan la. tp so far,nmpk dia byk belajar. cth, sblm ni klu p playground dia still xpandai nak guna tangga utk naik slide. tp, skang dh pandai. Good....dah pandai nk balance diri dia bila berdiri kt ats tu...

## tgh aim nk beli moto berbateri tu kat Amsyar...moga ada rezeki lebih... :-)

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley