Leaderboard

27 March 2013

Beriadah di petang hari....

Assalamualaikum...

Bila berkesempatan, setiap kali lepas amik Amsyar..kami akan singgah playground dekat taska dulu. Excited sungguh la Amsyar sebab dapat p playground. Walhal, kat umah pn ada playground jugak (mini playground). Tapi real playground lagi best gamaknya sebab luas & dia dapat berlari kesana sini dgn bebas. Betoi jugak tu kan. Kat umah sempit...Jenuh xterkejar la bila berlari sana sini. Tapi, asalkan si anak happy, si ibu ok je. Berlari2 kat tengah padang kejar si anak pakai baju kurung pun ok je. Hahahaha....

Seronok bukan main..lagi best sebab Amsyar sorang2 ja kat playground..boleh main sepuas hati......

Bebas berlari ke sana sini...jenuh nak kejar..berpeluh-peluh ibu...

Malaih nak panjat tangga la tu kan....nak naik dr bawah jugak..

Tengok apa la tu..khusyuk sungguh la....

Ada kawan la...leh main sama2...

Ok...hari dah nak malam..jom balik. Drive thru KFC beli dinner dulu la...ibu malas nak masak...hahaha...Seronok nampak dapat minum air milo...minum sikit je ok! xleh banyak2....

## Sekian aktiviti riadah kami dua beranak di petang hari....esok2 kalau xhujan kami beriadah lagi... 

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley