Leaderboard

11 March 2013

Mengidam PAVLOVA pulak....

Assalamualaikum...

Masih ingt ketika musim DURIAN CREEPE? sibuk mencari sana sini konon2 nak rasa camna rasa DC tu kan.....try tgk resipi camna nk buat DC ni..nsb baik senang...so, try la buat sekali.....nsb menjadi....jadi la untuk yg 1st trial...

Skang DC dh xberapa hot sgt dah...maklumla durian kan bermusim...dh abis musim durian, DC pn kurang la hot skit....selain DC, pavlova pn cam tgh hot jugak...(yg ni xde musim cam durian)...so, mmg ada bila2 pun...Nak dijadikan cerita, termengidam pulak nak rasa pavlova ni..nama bukan main...dulu time xtau ingt kuih apa la..so, misi mencari resipi...alamak! sekali nak buat pavlova kena bakor membakor....sy ni dah la xde oven lagi (buat ms ni)..maka, hancurlah harapan nk buat pavlova nampak gayanya....semangat dh ni. tp sekali kn bakor pakai oven...adess! bukan xleh order, tp mcm malas sb nak try buat sendiri dulu...klu dah cenggitu, kna tggu beli oven dulu la bru leh buat pavlova...bkn setakat pavlova je..mcm2 leh try bila dh ada oven...hihihihihi..
Rupa PAVLOVA yg menggiurkan hati....

## mengidam bkn sb ehem2 tau! hehehehe....

>>> idea dr azrina non....takdak oven, bakaq pavlova ats dapoq....hehehehe.. boleh ka? jenuh mcm tu <<<

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley