Leaderboard

26 June 2013

Alahai Anak Omak....

Assalamualaikum....hai blog! 

Ni koleksi buku Amsyar yang terbaru. Beli online kat sini elzababy.blogspot...3 set buku ni dapat 3 CD...Pakej ni mengandungi buku berCD yang sesuai untuk tontonan & pembelajaran anak-anak sehingga umur 7 tahun. Didatangkan dalam buku bergambar serta video CD yang menarik & dapat menarik perhatian anak-anak untuk menyanyi & belajar dalam cara yang menyeronokkan. 

Gambar dari Elza Baby Online Shop

So, buat permulaan untuk Amsyar just bagi dia kenal huruf, kenal benda. InsyaAllah, harap dapat la manfaat untuk dia dengan ada set pendidikan ni. 

Budak eksaited xsabar nak tengok buku baru....Ada gambar-gambar menarik yang buat dia tertarik....ok la buat permulaan kan....Amsyar selalunya klu baca buku xlama...kejap main, pastu sambung belek buku balik..mcm tu la dia...ni antara aktiviti selingan bila dia boring dah belek buku...

v
v
v
v
v
v
v
v

Tengok budak bertuah ni.....siap panjat kabinet tv tu, main bedak...mainan pulak bersepah-sepah...Alahai anak omak!!! Layan kan aja la nak...janji happy & xkacau ibu layan Teduhan Kasih....hahahaha....


Cuaca sejuk je sebab skang ni tengah hujan lagi....alhamdulillah, dapat 'halau' jerebu yang masih berbaki...

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley