Leaderboard

26 June 2013

Syura Juara Masterchef Selebriti Musim Kedua...

Assalamualaikum....

Habis sudah Masterchef Selebriti Musim Kedua...dah tau pun kan sapa juaranya. (Actually dh dpt jawapan bocor sebelum tengok final semalam) Tapi, feeling ala-ala surprise la Syura yang menang. Padahal dah tau awal2 dah...hikhikhik...Setelah habis 40 episod, 18 selebriti akhirnya kemenangan menjadi milik Syura. Comel je dia kan....

Best kan hadiah yang Syura dapat? Tiket penerbangan pergi dan balik ke Paris uols! Bestnya...honeymoon package....yang paling best, Syura menderma RM60,500.00 untuk badan kebajikan yang dia wakili iaitu Breast Cancer Welfare Association of Welfare. Bak kata Syura semalam, itu bekalan dia bawa di akhirat nant. Alhamdulillah. 

Ni hidangan Syura masak time Final...memang nmpk sedap....hehehe...

Main Course....xtau nama apa...

Appetizer...nampak menarik & simple. Juri yang rasa pun cakap menarik dan sedap. Presentation simple je...

Dessert yang memang nampak sangat sedap....

Tahniah Syura!!!!!

Sumber Gambar: Encik Google

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley