Leaderboard

18 June 2013

Berhabuk sungguh....fuh fuh fuh (sila buat gaya tiup habuk)

Assalamualaikum...hai blog!

Kesian kamu blog...bersawang, berhabuk semua ada...apa la tuan punya blog ni kan...

Hahahaha..sudah2 la...tuan blog ni dh pemalas sejak dua menjak ni..buka blog pn xlalu..buka blog org lain laju jek..kegilaan terbaru sejak dua menjak ni..usyar blog blogger2 yang femes...serius best! seronok je baca entri depa2 ni....dengan harapan & angan2 dapat la buat camtu untuk blog sendiri. Hah! harapan & angan-angan tuh..xhengat kan..dgn pemalas nk update, jgn harap la nak mcm diaorg tu ye! oh..sesi mengutuk diri sendiri disitu..... OOT pulak...

Hurmmm..baru ni rasa rajin balik nak update, nak renovate, nak pebaik2 sikit blog yang suram, yang xbrapa nak ada org jenguk2 ni dengan harapan dapat menjadikan blog nan satu ni mcm blog2 yang femes2 tuh...Amin, sila jangan mencebik bibir ye kawan2 dengan statement tuan blog ni...tapi sila bg semangat nan jitu....hahaha...merapu apa tak tau la...

Permulaan, tatap lah blog berwajah baru yakni baru renovate sikit2....tuan blog masih belajar nak bagi blog ni cun...iklan NUFNANG pn sampai ke sudah xberjaya2...xtau pasai apa...kesian kan? huhuhu...


mood rajin tuan blog mai dah..haha..bermusim sungguh mood tuan blog ni ye..ops! bukan tuan..tapi puan blog...hahaha..merepek lagi....ok bye!

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley