Leaderboard

31 October 2013

Bila malas....apa pun tak boleh...


Assalamualaikum...


Hari-hari buka blog, baca blog orang tapi blog aku? Macam tu jugak tak berupdate...
Apa sudah jadi? hahahaha....
Aku sedang dilanda sindrom KEMALASAN berserta TAKDAK MOOD nak update blog...
Kesian kan...kesian blog aku...boleh dikategorikan nak bersawang dah...
Tapi harini gagah jugak la update entri ni..
Kira dah tak bersawang la...esok lusa wallahualam...
Apa punya perangai pun tak tau la...
Mood nak edit ni bermusim-musim...kadang-kadang sehari 2-3 entri...
Kadang-kadang 2-3-4 hari xupdate...
Nasib la...Hahahaha....


Ni actually entri 2 hari lepas...masuk draft sebab xrajin nak publish...Hadoi, macam tu pun boleh ka? Okey, will try to update serajin yang boleh lepas ni...huhuhu...Mak Icha pun dah tanya, nape xupdate blog....


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley