Leaderboard

21 October 2013

Happy Birthday Papa Amsyar....


Assalamualaikum...


" Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu....Allah selamatkan papa Amsyar...Allah selamatkan kamu " (sila baca dengan gaya menyanyi gitu)


Alhamdulillah, 21 Oktober papa Amsyar menyambut hari ulangtahun nya... 
Alhamdulillah, menginjak setahun lagi usia papa....
Semoga papa panjang umornya.... murah rezekinya...& sihat hendaknya...
Cam tulis kat IG tadi la... nak try buat ayat romantis gitu...Tapi daku fail...hahaha..
Tak reti nak mengarang ayat2 jiwang lagi puitis ni....
Walau tiada ayat tomantis...tiada ayat jiwang, tapi doa itu lebih penting...


Bangun pagi tadi sebelum papa balik Tg Malim, 
bisik kat telinga Amsyar, suruh dia wish birthday kat papa...
So sweet bila tengok Amsyar wish birthday walau ayat dia sebut tu hanya dia paham...Hehehehe
tapi ada la bunyi happy bithday tu...



Our small happy family...

Happy birthday papa from ibu & Amsyar...we love you!!!!



No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley