Leaderboard

01 October 2013

Birthday boy riadah petang2 @ Gunung Lang...


Assalamualaikum...

Petang Ahad tu, lepas buat kek & siap semuanya...ajak papa amsyar keluar sempena birthday Amsyar...mula ajak ke Padang Polo je...sebab ingt nak bawak sekali keta control amsyar tu...dari beli xpenah dibawak keluar...main dalam rumah ja...kesian amsyar...so, plan la bawak dia pusing2 naik keta dia tu kat Padang Polo...Tapi hari Ahad kan...memang confirm Padang Polo ramai orang...so, papa amsyar ajak ke Gunung Lang ja...ok jugak sebab situ xramai sangat. Dan yang penting dekat dengan rumah..Saja SMS mama Is ajak diaorang join sekali..Lagipun dah lama xjumpa dak Iskandar tu...

Amsyar: Papa...jom lari-lari...
Papa: Jangan...nanti jatuh...
(Lebih kurang camtu la perbualan anak dengan bapak ni)

Amsyar: Yeahhh...amsyar menang...papa kalah..
Papa: Penat berlari dengan amsyar....

Amsyar: Saya menang.....hoyehhh...

Amsyar: Dah penat lari-lari...suruh ibu dukung la...
Ibu: Tak larat nak dukung...hihi..

Amsyar: Merajuk la macam ni...ibu tak mau dukung..
Ibu: Feeling amik gambar dengan papa....

Amsyar: Naik keta lagi bagus...

Vroommm...vroommm....

Amsyar: Eh...iskandar datang la....
Iskandar: Mama, nak naik keta ni boleh?

Amsyar: bye bye Iskandar...
Iskandar: Ala.....

Iskandar: Tunggu...nak naik jugak...

Iskandar: Merajuk xdapat naik keta....

Iskandar: Hoyehh...dapat naik keta jugak...vroom...vroomm...

Amsyar: Merajuk lagi la macam ni...
Iskandar: Abg Amsyar....kita pinjam keta kejap je....jgn merajuk tau... :-)


********* THE END *********


Hehehehe...dialog adalah rekaan semata-mata...tak ada kena mengena dengan cerita sebenar langsung...Apapun, we have fun on that day...Amsyar happy...kami pun happy...Sekali sekala riadah macam ni memang best....lagi best kalau petang2 dapat jogging keluarkan peluh sambil ambil peluang kuruskan badan...hahaha....(lari topik kejap)...


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley