Leaderboard

08 October 2013

Cuti Raya Haji....


Assalamualaikum....


Mesti ramai dah apply cuti raya haji Selasa ni kan? Walau raya haji jatuh hari Selasa, tengah-tengah minggu..nak adjust cuti pun cam susah sikit...Keh keh keh...Kalau yang balance cuti banyak bertimbun-timbun tu okey la...boleh cuti lama kan...Macam aku ni, balance cuti nan hado...negafif lagi okey...cuti pun ada hutang-hutang....so, jangan mimpi la nak bercuti lama-lama...

Tapi disebabkan raya haji nak balik Kedah, mau xmau kena apply jugak cuti sehari....sehari ja la...borang dah isi since last week lagi...tapi xsubmit-sumbit sebab time nak bagi boss sign, dia tengah mood x ok...huhuhu...nant ditambah lak dengan mood dia x ok tu xpasal-pasal aku kena bebel.....so, sampai ke harini borang cuti aku tu masih belum submit. Takutnya alahai..... padahal boss bukan makan orang pun...paling 'koman' kalau dia marah pun, bebel replace cuti ja pun...tapi kadang-kadang melalut ke sana sini jugak bebelan boss aku ni..

Tengok esok macam mana pulak la, harap-harap mood boss okey. Tak okey pun kena submit jugak. Esok dah Rabu kan...takkan nak tunggu Jumaat baru nak submit. Nak mampos? Kang ada pulak orang lain yang bebel-bebel.

## Balance cuti -6 sekarang ni...mampos nak replace hoi....Nasib la...Walaupun kerja dah setahun & entitled cuti 8 hari..tapi xleh nak tolak sebab kira purata....huwaaaa....




2 comments:

  1. Selamat bertabah...
    Semoga segera diberi peluang yang lebih baik..
    InsyaAllah..

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley