Leaderboard

09 October 2013

Mau bercuti...tapi ke manakah?


Assalamualaikum...

Hujung tahun hampir tiba...selalu kalau hujung tahun ni orang plan nak bercuti & jalan-jalan sana sini...aku pun xterkecuali...hehehe..ada jugak terfikir, tapi buntu pulak rasanya pikiaq nak p mana. Plan sorang-sorang bak kata angan-angan tu memang best. Cuma takut xmenjadi kenyataan ja la....

Dah lama kami bertiga xp bercuti....hahaha..macam la sebelum ni pernah kan. Rasanya tak pernah lagi bercuti sefamily yakni kami bertiga...

Mana tempat best eh? Cuti-cuti Malaysia sahaja...belum mampu nak ke oversea lagi walaupun berhajat sangat nak ke Disneyland Hong Kong sana...ni penangan baca blog la yang cerita ke DHK ni....aiya..teruih terbayang-bayang nak ke sana jugak...Mana la mampu...toksah berangan la...tapi mana tau, kalau ada rezeki tetiba kan...Insyaallah....

Okey jugak dapat bercuti ni....dapat tenangkan fikiran yang kadang-kadang ada waktunya xberapa nak tenteram lagi aman & damai ni....hahahaha....ayat tak boleh blah...

Source: GOOGLE

## Boleh start list tempat-tempat best pastu carik tarikh yang sesuai...pastu baru submit proposal kat boss besaq....Hahahaha...Over!!! Moga ada la rezeki Amsyar nak p jalan-jalan hujung tahun ni....Aminnnn...



No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley