Leaderboard

04 October 2013

Geram bila apa yang dipaparkan tak seperti yang sepatutnya....


Assalamualaikum...


Harini bizi sikit...macam2 kena buat...bos ini suruh buat itu...bos itu suruh buat ini...mcm ni la bila banyak benar bos nya... Ops!!! Aku bukan nak cerita pasai bos-bos sebenaqnya...terlari tajuk pulak....

Cer tengok tajuk entri...rasa-rasa paham ke idak? Mesti dak kan? Tak pun pening baca tajuk aku yang macam tak kena ja susunan ayatnya...hahaha...aku pun pening pikiaq nak boh tajuk apa...Ok la...xmau cakap banyak...

Kami sekarang tengah dalam proses nak beli rumah....so, survey sana survey sini dulu la...selalu aku tengok kat Mudah.my ja senang....ada la 2-3 buah rumah yang macam ok....cuma belum ada kesempatan kami laki bini nak p tengok keadaan rumah tu....so, petang kemarin aku tengok ada satu rumah ni...nak jual RM77k...area dekat2 sini jugak...murah kan 77k? Excited teruih call papa amsyar gtau & otomatik terus call orang yang letak iklan tu...Tambahan pulak bila tengok gambaq rumah yang dia letak memang rumah yang cantik, corner lot...cam rumah baru..besaq jugak....papa amsyar pun macam dah minat sangat dah....

So, aku call orang tu & tanya la itu ini....aku tergerak nak tanya rumah tu memang macam dalam gambar dia letak @ tak....bukan apa, murah sgt dengan rumah yang macam tu. Sekali HAMPEH, sebab orang tu jawab yang dalam gambar BUKAN rumah yang nak dijual tu. Ceh!!! Dah tu apa motip p letak gambaq lain utk rumah yang lain??? Nak pekena orang ka apa....Aku saja nak tengok lagi, so aku minta dia gambaq rumah yang nak dijual tu. Dia kata dia xda gambaq. Huhuhu...tapi dia SMS alamat suruh aku p tengok sendiri rumah tu...Siap bagi arahan jangan masuk dalam...tengok dari luar sahaja... Ceh!! Aku pun tak teringin nak masuk dalam laaaaaaaaa....

Orang macam ni pun ada....adoi, letak gambaq yang betoi kan senang. Apa masalahnya kan....Tengok la, esok @ lusa ajak papa amsyar p tengok rumah tu...ok ke idak kan...tengok aja la...camna keadaan rumah tu sampai orang tu xsanggup nak letak gambar yang sebetulnya...



1 comment:

  1. Ada pulak mcm tu!! Kena p rgk terus rumah2 ni as..jgn percaya gbar..tapi part dia kata jgn masuk dalam tu mcm lawak la..hahaha awat x kunci ka???

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley