Leaderboard

06 December 2013

BIG BAD WOLF 2013 kembali lagi...


Assalamualaikum...
Salam Jumaat..penghulu segala hari...


Ia kembali lagi...tapi xseronok sebab sampai ke hari ni masih tak dapat nak join....Buat la dekat negeri-negeri pulak BBW ni...sapa sokong??? (ke dah ada kt negeri2 sebelum ni & aku tak tau???)

It's open 24 hours...omg...omg...



75% - 95% discount.....buku semua murah-murah...gila..gila...rugi tak dapat p...



An early start on reading..get little ones hooked on books...very cheap...very cheap.. RM5-RM8 & banyak lagi buku utk kanak-kanak....Ini tujuan utama kalau aku dapat ke BBW ni..nak cari bahan bacaan untuk Amsyar....bila murah dapat la beli banyak kan...tapi, entah bila nak dapat pegi ni tak tau la... :-(



Big Bad Wolf....besaunya tempat...banyaknya buku...ramainya orang..wow...wow...



Alternatif yang sangat bagus sebab anak-anak dapat main sini sementara mak bapak dapat shopping buku dengan senang lenang...hehehe...tapi kena pantau la..jangan ank ditinggalkan kat sini main sorang2 pulak kan... 



For more info, jenguk la website kat atas ni ya... :-)


## Minggu ni Insya Allah dapat balik kampung setelah plan nak balik minggu lepas tak jadi...tok ngan wan dah rindu Amsyar...suruh Amsyar balik kampung....


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley