Leaderboard

18 December 2013

Misi mencari meja study untuk Amsyar...


Assalamualaikum...

Misi mencari meja study untuk Amsyar...Insyaallah, gaji bulan ni nak beli @ tunggu bonus thn depan (ada ke??? hahahaha...buat2 cam ada la). Sekarang ni dah kurangkan beli mainan2 untuk dia...fokus untuk beli education toys pulak....Fungsi nak beli meja ni sebab senang nak buat aktiviti nanti...kalau sebelum ni buat aktiviti atas meja jepun tu ja...hahaha...bukan apa...nak proper sikit...training dia untuk study & do all the activities dekat meja study....lagipun ada dengar kat rancangan TV (dah tak ingt rancangan apa), kanak2 yang nak menulis @ melakukan aktiviti kaler etc. kena duduk di meja yang proper...bukan baring2 @ meniarap sebab kanak2 tgh membesar & tak bagus utk perkembangan tulang belakang....

Ni style meja study yang di google...macam comel ja...macam cantik ja....hahaha...gigih la ibu amsyar ni google bagai....


Ikea Table and Chairs for Kids_2
Sumber: IKEA / IKEA Table & Chair for Kids @ RM99


Sumber: IKEA 


Sumber: Facebook
Macam menarik kan? siap ada lampu lagi tau...tapi meja cam kecik je....

Meja Belajar Biru
Sumber: Google

Berkenan yang design macam ni....sama macam Kakak Aisya punya...tapi meja Kakak Aisya of course la
kaler pink kan....kaler biru ni mmg dah sesuai la...siap ada gambar aeroplane uols...suka la tu Amsyar.


## Nanti dah beli kita upload ye.... 



2 comments:

  1. wahhh! kena pergi ikea la gitu. hehehe.

    ReplyDelete
  2. hahaha..tu la...meja ikea chomel2 belaka...hihi...tp macam memang tak pegi ja...macam memang tak pegi ja...al sudahnya beli sahajo di Ipoh... kuikuikui

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley