Leaderboard

23 December 2013

Cerita weekend: Bukit Merah Laketown Resort...


Assalamualaikum...

Tak mau cakap banyak moh kita layan gambo-gambo yang ada...hehehe...

Excited dia bila bagitau nak p swimming....ya la, dah lama dia bersuara nak swimming....siap check pelampung dia ada angin ke tidak...siap pam padahal sampai kt bukit merah sana sekejap ja dia pakai pelampung ni...tak guna pun...hahaha...


Ibu...kita dah sampai....see, muka happy tu..
Padahal muka baru bangun tidoq...hihi...


Ok...moh bergambar kat pintu masuk dulu...Amsyar with papa....

Pintu masuk ke Laketown Waterpark...
Syukur cuaca elok & tak crowded sangat walaupun orang ramai...
Ok la kan? 

Antara pool yang ada la...x sempat aku nak snap semua gambar...
Mana nak mandi..nak tengok anak...nak amik gambar lagi kan....
Hahahaha...tapi boleh dikatakan pool ni sesuai untuk kanak-kanak...
Air tak dalam & kat sini la Amsyar main pun..


Amsyar with papa...alahai ini anak...macam dah besar...
tak mau orang pegang...takut awak tu jatuh je...


Posing dengan ibu pulak...ko nampak ibu melutut disitu...hihi...
kalau budak tinggi amsyar ni air kat kolam tu lebih kurang paras dada...ok la kan...
Walaupun ok kena always pantau anak-anak bermain ye....for safety... :-)

Layan kan aksi beliau mandi-manda...





Jumpa kawan...jom main sama-sama...


Sambil mandi manda makan roti...
Alahai anak...


Cantik kan tempat ni...
Sangat sesuai untuk kanak-kanak sebab air xdalam...
Pastu tepi tiang tu cam ada air pancut...
Lagi best..mak bapak leh dok tepi tu dating sambil pantau anak main...
Hahahahaha...aptb...


## Leh repeat lagi ke sini sebab best...compare to Bukit Gambang yang kami pegi dulu...hehehe...dah kenapa nak compare pulak....Saja-saja je...Lagipun fikir lokasi yang dekat ....eh, lagi dekat Lost World Tambun tu...hehehe...itu pun nak pegi jugak...tp nanti-nanti la....hihihi....

Sekian cerita Bukit Merah Laketown yang best bangat!!!



3 comments:

  1. Waaahhhh syok nyerrr amsyar mandi... lagi best dr gambang eh? Ok nt p lost world review lak ye. Muehehe.

    ReplyDelete
  2. Dyatie....aah, lg best sebab tmpt mandi utk budak2 banyak..kira xla kita risau sangat...hahaha..lost world xtau lagi bila....

    apa cita perpindahan? udah dpt umah?

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley