Leaderboard

31 December 2013

Welcome 2014....Goodbye 2013...


Assalamualaikum...

Semua pakat update entri tahun baru ni...rasa rugi pulak kalau tak update jugak...
Bukan nak boleh masuk tahun 2013 balik dah...hihihi..last entri di tahun 2013...
Tak tau nak membebel apa sebenaqnya...entri ni dari pagi tadi..
Petang baru paksa diri bagi siap then publish jugak...hahaha....
Rugi wooo kalau tak publish...
Eh....aku merapu apa ni?
Hurmmm....
Okey...

Untuk semua kawan-kawan...yang baca blog aku ni, aku nak wish

v
v
v
v
v
v
v
v
v
Apa jua yang berlaku di tahun 2013; samada pahit atau manis semuanya 
menjadi kenangan yang terindah dalam hidup...kan?
Semoga kita mengambil ikhtibar dari apa yang berlaku tahun 2013...
Dan seterusnya menjadikan ia lebih baik di tahun 2014....


Cerita 2013:-
Ada masam, ada pahit, ada manis & ada kelat...semua ada...
Biasa la hidup kita ni kan...kalau takda variety ni...
Tak adala kemanisan dalam sebuah kehidupan...chewaaah...
Bagi aku, alhamdulillah.....tahun 2013 adalah tahun yang best!
Walau ada benda tak tertunai lagi...insyaallah boleh bawak ke tahun 2014 pulak....
Tahun 2013, si buah hati Rafieq Amsyar sudah 2 tahun...
Tahun depan dah masuk 3 tahun....
See, cepatkan masa berlalu...
Aku pulak, tahun 2013 umo 30 tahun....
Tahun 2014 masuk 31 tahun...
Usia perkahwinan pun dah nak masuk 4 tahun 2014 ni...
Begitu lah perancanganNya....
Alhamdulillah, apa yang Dia rancang itulah yang terbaik..


Harapan 2014:
Insyaallah, ingin menjadi lebih baik dari sekarang...dari segala segi..
Dari segi ibadah kepada DIA yang satu,
Dari segi sifat seorang isteri, seorang ibu & seorang anak...
Semoga dapat menjadi isteri yang solehah, ibu yang baik untuk anak-anak (Insyaallah) 
& anak yang berjasa kepada mak & abah...


## Esok cuti...ada plan ke? hehehehe....
Bye-bye 2013....

No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley