Leaderboard

18 December 2013

Jom shopping at Mumsluv (Mother's Inspiration).....


Assalamualaikum...

Hamik! Dah kenapa aku ni kan sehari nak update semua...hahaha...keciwi pulak macam baru belajaq berblog aku ni...bila dah tak update sampai 2-3-4 hari...bila dah rajin terlebih rajin macam ni pulak dah....alahai...takpa la...aku tak mengganggu orang pun...kah kah kah.....

Ni nak share satu laman web online shopping yang aku rasa macam best ja...macam best ja (tak habis2 nak guna ayat macam best ni...aptb) Ok...sesapa rasa nak jamu mata & seterusnya berbelanja online boleh jenguk laman web ni http://mumsluv.com/ @ jenguk FB MumsLuvExclusive... serius, baju2 sangat lawa....berpinau mata tengok sambil pikir bila la leh beli...hahaha....bila dah jadi mak2 ni kena la cari baju yang sesuai...tak gitu...plus sesuai & of course kena cari yang menutup aurat... 

Jom tengok apa yang ada kat Mumsluv ni...

"A mother's heart is a patchwork of love" - Like


  
Lawa kan? 

Juga ada jubah & dress.....



## Oh...kena beli juga sehelai kalau mcm ni..tengok ok ke idak kualitinya....hehehe...dapat beli sepasang pun dah puaih hati...


No comments:

Post a Comment








Mini Rage Face Happy Smiley