Leaderboard

31 December 2013

Kenduri kahwin sepupu papa kat Penang & Sg. Petani...


Assalamualaikum...

Last week kami sekeluarga ke Penang & Sg. Petani...Kenduri kahwin sepupu papa Amsyar... 

Bila p Penang kalu kena la ada gambaq naik Penang Bridge kan...
Cuaca haritu ok...ni kali kedua Amsyar p Penang...
1st time pegi time hantar tok ngan wan p umrah...


Upload gambaq driver seround...hehehe..
Payah oooo nak dpt gambaq papa Amsyar ni...


Dah sampai rumah pengantin pompuan...dekat Sg. Tiram, jalan nak ke Airport Bayan Lepas tu...ni rombongan pihak lelaki (sepupu papa)...ramai jugak, dalam 8 biji kereta kot kalau tak salah...Gambaq pengantin tak da amik pun..kamera orang lain ada la...hahaha...


Ni kenduri kat sebelah lelaki pulak....bukan main Amsyar tu...asyik nak naik dok kat pelamin ja..



 


Layan kan gambar-gambar kami ni....Hahahaha...


Ngan pengantin....suka la tu dia....




My big boy....

## Tak sabar nak tunggu cuti raya cina....mau jalan-jalan...hehehe..insyaallah....semoga dipermudahkan apa yang dirancang....


2 comments:

  1. jalan-jalan sambil menyelam minum air namanya ni auntie yatie... :-)

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley