Leaderboard

03 September 2013

Jom tempah header murah dengan Umie Sue....

Assalamualaikum....

Comey tak header baru blog i? hahaha...
Jengah blog Aty tadi.....ada entri pasal tempahan header blog kat Umie Sue...
Terus terasa nak try la...murah kot! lagipun boring dah tengok header yang lama...
So, terus email umie sue & know what? sepantas kilat kot sue reply...
Sangat best....so, lepas dah sembang-sembang & bagi details untuk tempah blog..
Bajet-bajet sue mesti amik masa paling kurang sehari untuk buat header yang aku tempah ni...

Akan tetapi....

Tak sangka, time-time tu jugak sue reply email berserta header yang dia dah siap buat...
So fast!!! Bagus kan? hehehe....maybe time tu umie sue tak bizi...so, cepat la dia buat..
Dan.....header yang dia buat sangat canteeeeeekkkk...
First tengok terus berkenan... 

Thanks umie sue...



Cantekkk kan? 
Kalau suka jom la tempah kat Umie Sue...murah-murah saja..



3 comments:








Mini Rage Face Happy Smiley