Leaderboard

05 September 2013

Teringin weh....

Assalamualaikum...


Aku dah lama nak merasa burger bakaq abang burn ni...tapi lokasinya alahai...nun di Ampang, KL sana...cemana nak buat? takkan semata-mata nk burger kena p KL? oh...tidaklah senekad itu sampai nk ke KL sana hanya untuk merasai burger bakar abang burn yang pemes tuh...hahahaha...so, simpan dalam hati dulu hasrat tu....nanti bila ke KL jangan xsinggah pulak ye....kat Ipoh pun ada burger bakar...tapi papa Amsyar kata cam xsama....xsedap katanya..the original burger from abang burn jugak yang sedap...ewah, cam dia dah merasa la pulak kan...


So, insyaAllah....kalau plan minggu ni nak ke KL menjadi....akan ku penuhi keinginan ku itu....hehehe...so, sementara xpegi lagi...aku google la dulu burger bakaq abang burn ni untuk tatapan diri sendiri yang keinginan pelik & lain macam....hahaha..ops! bukan teringin sebab itu ok! tolong jawab siap2...tapi tu la...lately aku sangat kuat makan. Bila bagitau papa amsyar, dia kata jeng jeng jeng kot....hahaha..tapi kdg2 ada rasa jugak...eh, aku mengandung ke...pelik benar selera makan ni...pastu merungut dh gemuk...huwaaa... tapi at the same time, aku rasa jugak...eh, xde la...kan bulan lepas baru cik P....tunggu tengok bulan ni la plak...kalau cik  P xmenjengah..baru leh rasa nervous gitu...hahaha...melalut pulak aku ni...


Berbalik kepada kisah burger bakaq abang burn ni...aku teringin sebab baca blog orang sana sini yang post p makan burger bakaq ni...sekali nak..nak..nak..jenuh mcm tuh..sabor ye..kalau ada rejeki minggu ni dapat makan....so, layan kan ajala gambaq-gambaq hasil carian google aku burger bakaq yang membuatkan aku terliur untuk kesekian kalinya...hahahaha....semua gambar adalah dari sini Burger Bakar Abang Burn..


Info terbaru lepas aku buka web Burger Bakar Abang Burn ni....rupanya ada banyak la lokasi burger bakaq ni....tah apa2 la aku dok ingat ada 1 tu ja...wakakaka...gelakkan diri sendiri...tapi dalam banyak2 lokasi, awat la kat Ipoh tak dak xtau? sedangkan kat Aloq Staq & Penang pun ada burger bakaq ni...haissshhh....Mari sama-sama kita ushar lokasi burger bakaq abang burn...mana yang berdekatan boleh la singgah...


Alor Setar | Ampang | Bandar Sri Permaisuri | Bangi | Cheras Perdana | Danau Kota | Johor Bahru | Kajang |Klang | Kota Damansara | Kuantan | Melaka | Nilai | Pasir Gudang | Perda | Seksyen 13, Shah Alam |Seksyen 7, Shah Alam | Seremban | Sunway-Subang Jaya


Pas ushar lokasi, jom ushar menu-menu pulak....

Menu original...ayam & daging....


Menu Kambing Bakor...bagi penggemar daging kambing...


Menu Supremo....


Meatball Abang Burn.....yang ni menarik...sama x macam IKEA Meatball?
 hehehe...kena try la dulu baru tau..

Untuk lebih detail...sila la layari laman web ni ok....Burger Bakar Abang Burn....Nanti kalau aku dapat makan burger bakaq ni aku kongsi sedap ke x...hahaha....

Sumber gambar: http://www.abangburn.com/


2 comments:

  1. Wahh. Ehem kalau dh ad rs curious2 tu tnda ny dh x plan dh. Auwww! Fuh Fuh Fuh! Kun fa ya kun insyaAllah. Best!

    Waaa. Amsyar nak p kl.. wink2.

    Sedap! Mg klo compare yg kt simpang pulai abg burn lg sedap. Tp yg kt simpang pulai pun sedap apa. Juicy! Nyums!!

    ReplyDelete
  2. hehehehe...masih plan..cuma paham2 la...plan sendiri2 ni...insyaallah...kalau ada terima dengan hati terbuka....

    hehehe..selepas setahun lebih...akhirnya..amsyar ke KL

    ReplyDelete








Mini Rage Face Happy Smiley